Rólunk

A nevem Kovács Beáta.

Érettségi után 1992-ben végeztem el a kutyakozmetikus tanfolyamot a Bell kutyakozmetikában, Szűcs Marikánál. Az állatokat mindig is nagyon szerettem, kiváltképpen a kutyákat.

Mindig volt saját  kutyánk is, először egy keverék tacsi, aztán megvettem az első kutyámat egy ír szetter kislányt (Mimi).

Kezdetben házhoz jártam, aztán ahogy egyre több vendégem lett, 1994-ben családi házunkban megnyitottam a “Mardel”-Kutyanyírdát.

Vendégeim többsége házi kedvenc, hobbi kutya (bolognese, havanese, yorkshire terrier, schnauzerek, shih-tzu, samoyed,welsh terrier, west highland white terrier, skót terriet, airedale terrier, spánielek, uszkárok, bobtail… stb.)

Az első yorkshire terrieremet 1999-ben vettem (Lilike), azóta a falkánk létszáma elérte a hetet (Maszat, Nusi, Charlie, Lola, Elza, Betti). Így yorkshire terrierrel fokozottabban foglalkozom.

Gombóc

Gombóc

 

2002 májusában megszületett a kisfiam (Miki), azután amint lehetett ismét munkába álltam.

Nyitva tartásommal próbálok alkalmazkodni a gazdik időbeosztásához, bejelentkezés alapján dolgozom, így igyekszem elkerülni a várakozást! Ha valamely gazdi szeretne maradni az “alkotás” idejére, megteheti, de ott is lehet hagyni a kutyust.

Kizárólag minőségi szerszámokkal és anyagokkal dolgozok (Oster, Ring5, Héry, Biogance). Az allergiás kutyákat terápiás céllal Dermilien vagy Leniderm samponnal fürdetem.  A  “Mardel”- Kutyanyírda jól megközelíthető, a kozmetika előtt, illetve a közeli utcákban is ingyenes a parkolás.

20130910_163404